Економіка

Житомирська фірма, яка реконструює стадіон «Полісся», капітально відремонтує майдан Корольова і Михайлівську

18 August 2016, 17:28

Капітальний ремонт єдиної пішохідної житомирської вулиці здійснюватиме місцеве ТОВ «АртХаус», яке вже кілька років проводить реконструкцію центрального стадіону «Полісся».

Результати проведених у серпні відкритих торгів 17 серпня опубліковані на сайті Державних закупівель.

Замовник торгів - управління капітального будівництва Житомирської міської ради, предмет закупівлі - капітальний ремонт вул. Михайлівської та майдану ім. С.П.Корольова в м. Житомирі.

З двох учасників тендеру – житомирських фірм «Комунальник» і «АртХаус» - пропозиція останньої була визнана економічно вигіднішою і акцептована 12 серпня. Примітно, що обидва підприємства запропонували ціну понад 17 млн грн, що майже на 2 млн грн перевищує очікувану вартість капремонту (15 млн 707 тис. грн). Таким чином, переможець оцінив свої послуги з капремонту вулиць в 17 млн 464 грн (з ПДВ).

За ці гроші фірма зобов’язується виконати ряд робіт, таких як розбирання асфальтобетонних покриттiв та бортових каменiв механiзованим способом, демонтаж залiзобетонних та металевих опор, заміна існуючих світильників, встановлення лавок (16 штук), смітниць та болардів - автоматичних пристроїв, призначених для обмеження в'їзду транспортних засобів або резервування місць для паркування. Також передбачено 48 м турнікетів та накриття сцени тентом.

Для покриття тротуарів збираються використовувати гранітну плитку «Корнинський граніт» та «Покостовський граніт». 

Договір з фірмою укладуть до 11 вересня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року фірмі «АртХаус» не вдалося виграти тендер на реконструкцію футбольного поля, у липні цього ж року вона була учасницею тендеру з будівництва сміттєзвалища у. Новограді-Волинському, але не виграла його.

5 серпня 2016 року стало відомо, що товариству збираються доплатити за ремонт західної трибуни 8,5 млн грн. Наразі в Житомирі триває реконструкція тротуару на вул. Київській біля «Укртелекому».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі