Влада

Начальник управління освіти Житомирської ОДА за дорученням Гундича розвозить підручники для 8 класів

22 September 2016, 14:50

За дорученням т.в.о. голови Житомирської ОДА начальник управління освіти області Вадим Калінін розвозить підручники для 8 класів по районам.

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

«Після колегії облдержадміністрації т.в.о. голови ОДА Ігор Гундич дав персональне доручення начальнику управління освіти і науки Вадиму Калініну – упродовж 5 робочих днів забезпечити доставку наявних на складі підручників для 8 класу до районів області, де їх не вистачає», – йдеться у повідомленні.

«20 % нерозвезених до шкіл області підручників для 8 класів мають бути доставлені до районних відділів освіти вже найближчим часом. Даю 5 робочих днів. Дедлайн – вівторок, 27 вересня. Наголошую на персональній відповідальності начальника управління освіти», – заявив Ігор Гундич.

«Також керівник області наголосив, що передані до райвідділів освіти підручники мають бути оперативно розподілені по школах, аби діти якнайшвидше могли ними користуватись. 22 вересня на виконання доручення т.в.о. голови ОДА начальник управління освіти Вадим Калінін забезпечив доставку книг до Житомирського району та Тетерівської ОТГ. Щодня до районних відділів освіти планують відвозити від 8,5 тис. книжок. За інформацією управління освіти, станом на 22 вересня до області надійшло 93% від планового обсягу підручників для 8 класів. Із них 73% книг вже розвезено по районах. Решту – 20% – буде доставлено вже найближчим часом. До 1 жовтня районні відділи освіти мають доставити отримані підручники до шкіл області», ­ зазначається на сайті.

Увага! Якщо вам відомо буде про факти неодержання школами до 01.10.2016р. підручників для 8 класів, просимо інформувати про це управління інформдіяльності ОДА за тел. (0412)47-46-25, 47-46-20 або на e-mail: obl_info@ukr.net для оперативного реагування.

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні колегії Житомирської ОДА 20 вересня начальник управління освіти і науки області не зміг згадати, скільки грошей не вистачає освітянам.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі