Влада

Голову Житомирської облради півтори години намагалися відправити у відставку

26 September 2016, 21:40

Півтори години 26 вересня позачергова сесія Житомирської обласної ради розглядала питання зняття Анжеліки Лабунської з посади голови облради.

Відправити її у відставку запропонував депутат від «Самопомочі» Євгеній Жабокрицький.

Одразу після цього Анжеліка Лабунська зачитала свою заяву про складання повноважень голови Житомирської облради і наполягла, щоб депутати підтримали її відставку шляхом поіменного голосування.

Більше години депутати сперечалися, як ухвалити це рішення: голосуючи поіменно чи шляхом таємного голосування, як передбачає Регламент.

Під час суперечок біля трибуни навіть виникла штовханина за участю депутатів та чоловіків у військовій формі. Зрештою, через півтори години їм вдалося домовитись. Більшістю голосів депутати взяли до відома факт дострокового припинення повноважень головою обласної ради Анжелікою Лабунською у зв’язку з поданою нею заявою.

«Я вам всім дякую, бажаю моїм наступникам плідної роботи, пам’ятати, що потрібно думати про жителів Житомирської області і не триматися за свої крісла. Судового позову від мене не буде», - сказала Анжеліка Лабунська.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі