Влада

Лабунська зачитала заяву про складання повноважень голови Житомирської облради

26 September 2016, 16:29

Анжеліка Лабунська зачитала свою заяву про складання повноважень голови Житомирської облради.

Це відбулося на позачерговій сесії облради 26 вересня.
 
«Я підготувала заяву, звертаюся до депутатського корпусу з наступним: враховуючи висловлену мені довіру, я виконую повноваження голови обласної ради… Офіційно заявляю, що розпочата проти мене та нашої політичної сили кампанія призвели фактично до блокування роботи обласної ради. Мною прийняте рішення про винесення даного питання в публічну площину, тобто в сесійній залі обласної ради. Я звертаюся до Житомирської обласної ради та громадськості області про складання мною повноважень голови обласної ради, та прошу прийняти відповідне рішення шляхом відкритого голосування», - зачитала свою заяву Лабунська.

Вона поставила свою заяву на голосування, але депутати не проголосували.

«Я ставлю на голосування мою заяву про складання повноважень голови обласної ради. Ви що не можете нажати поіменне голосування про мою відставку? Я не буду дальше вести засідання обласної ради, поки не буде проголосовано. Ви або її приймаєте, або не приймаєте», - закликала Лабунська.

Депутати зауважили, що перша пропозиція була Євгенія Жабокрицького і треба діяти по Регламенту.

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії 26 вересня депутат від «Самопомочі» запропонував відправити голову Житомирської облради у відставку.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі