Місто

Житомиряни до кінця тижня зможуть побачити нове освітлення Михайлівської, яке коштує майже 500 тисяч гривень

24 October 2016, 20:28

На першій частині відремонтованої Михайлівської вже встановили нове освітлення, яке дозволить економити електроенергію. Підрядники, які виконують ремонтні роботи на пішохідній вулиці, розповідають: будівельники повністю демонтували усі старі розтяжки і встановили нові сучасні лампи.

«Це сучасні LED-лінзові ліхтарі, які вироблені в Україні, в місті Вінниця. Вони дуже економічні. Споживання одного ліхтаря всього лише 60 Ватт, але освітлення він дає як одна 250-ваттна лампочка. З дуже великим гарантійним терміном», - розповідає директор субпідрядної компанії Максим Романенко.

Загалом встановлення нового освітлення коштуватиме близько півмільйона гривень. В цю суму враховано встановлення нових ламп та принципово нове освітлення майдану на перехресті Михайлівської та Лятошинського.

«На всій вулиці Михайлівській, безпосередньо на пішохідній її частині, буде встановлено 32 нових світильника. Всю Михайлівську ми, напевно, «запалимо» до кінця цього тижня. Крім площі. Площа, як ми бачимо, не готова. На площі будуть розміщені чотири нові десятиметрові опори, вони будуть розміщені по квадрату. І на них буде розміщено більш потужне, теж LED освітлення, в одній колірній гамі. Тобто, вся вулиця буде висвітлюватися таким «холодним» місячним світлом», - каже Максим Романенко.

Нагадаємо, Житомир.info поцікавився у житомирян, чи подобається їм відремонтована частина Михайлівської, яку відкрили 21 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня. На реконструкцію піхошідної вулиці з міського бюджету планують витратити 15 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі