Місто

Житомиряни розповіли, чи подобається їм відремонтована Михайлівська

24 October 2016, 15:20

Після того, як для житомирян відкрили частину відремонтованої Михайлівської, жителі міста отримали нагоду гуляти тут та оцінити якість робіт.

Журналісти Житомир.info поцікавилися враженнями житомирян і зібрали думки від захвату до розчарування.

«Чудово. Гладенько, бордюрів нема. Я не знаю, скільки років воно простоїть, але за моє життя, це перший ремонт. Треба пишатися», – розповідає Сергій Сьомін.

«Не на 100%. Маючи таку палітру граніту в нашій області і зробити сірою плиткою. Я б зробив, як у Каннах, червону доріжку, як в Одесі Дерибасівська, щоб була у нас наша вулиця», – говорить Олександр Шевчук.

Частина перехожих зазначає, що вулиця стане більш зручною для пішоходів, адже тут прибрали бордюри. Люди сподіваються, що після ремонту сюди не пускатимуть транспорт.

«Зараз краще, тому що рівно, бордюрів нема, дітям можна бігати», - ділиться думками молода мама Ольга Іванюк.

«Дасть Бог, не буде можливості транспорту тут їздити, єдине, що трошки сумую за лавками. Мені подобалося, коли тут були лавки з цими оригінальними металевими дрібничками. Було цікаво. Подивимось, що буде далі, поки подобається», – говорить Наталія Прохоренко.

Розділилися думки житомирян щодо дерев. Одна вважають, що липи потрібно було прибрати оскільки вони будуть забруднювати плитку і закривають будівлі, інші – задоволені, що дерева лишилися.

«Можна було такі страшні дерева поприбирати, деякі залишити, а багато просто поприбирати раз і назавжди, щоб було чисто, як у Європі трошечки. Щоб було видно гарні будинки», – каже Ірина Нікітюк.

«Я задоволена, що дерева збереглися, ми дуже відчуваємо влітку, коли тіньочок. Я задоволена починанням та змінам. І не розумію багатьох житомирян, які постійно хничуть», – каже Ольга Плетньова.

Частина опитаних зізнаються, що очікували більшого від ремонту, втім, їх опоненти не приховують радощів, що Михайлівську, до ремонту якої не доходили руки, нарешті почали приводити до ладу.

«Все нове у нашому місті – це чудово. Я вірю, що і другу частину відкриють незабаром, а там і третю. І буде наша Михайлівська такою, що несоромно буде приводити сюди іноземних гостей, і самим пройтись. Нема цих порогів, і гарно зроблено. І ще тут буде доповнення, освітлення, лавочки спеціальні. Все, що робиться, – на краще», – каже Марія Рудак.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі