Місто

Частину відремонтованої Михайлівської вже відкрили для житомирян

21 October 2016, 19:37

Ввечері 21 жовтня будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці в центрі Житомира. Перед тим, як відкрити житомирянам доступ до Центру надання адміністративних послуг та кафе, Михайлівську від бетонного пилу та бруду її відмили пожежні. Поки пройти через пішохідну вулицю від Великої Бердичівської до Київської не можна, і житомирянам й надалі доведеться ходити через провулки.  

«Зараз відбувається промивка покриття нового, миється від пилу, від піску, від листя. Вже буде видно візерунок. Паркан буде стояти по цій смузі. Тобто, житомиряни зможуть підійти до Центру надання адміністративних послуг та до кафе, які раніше працювали. Коли житомиряни зможуть пройтись? Я думаю, що сьогодні зможуть пройтись, побачать, відчують. Є питання по кришкам люків. Вони будуть трошки пізніше. Я думаю, що через місяць. Можливо, швидше, але це залежить від підрядника», - розповідає заступник міського голови Олексій Ясюнецький.  

 За словами представників влади, під час робіт дотримано усіх норм, а зливостоки працюють справно.
 
«По-перше вже йшли дощі, ми перевіряли. І навіть, наразі, можна спостерігати, що пожежні поливають зі шлангу і вода не тримається. Тобто, всі зливостоки, всі кути, всі нахили дотримані. Хочу зазначити, що все відкривається вчасно. Усі строки витримані, все відкривається вчасно, як було заявлено міським головою», - каже Ясюнецький.
 
На те, щоб привести до ладу першу частини пішохідної вулиці, будівельникам та пожежним знадобилось близько двох годин. І вже ввечері, 21  жовтня, житомиряни змогли на власі очі побачити оновлене покриття на Михайлівській.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі