Політика

Лідер Радикальної партії пропонує Смичку добровільно скласти мандат депутата Житомирської облради

27 October 2016, 10:42

Лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко 26 жовтня під час зустрічі з активом Радикальної партії не лише звільнив Іллю Смичка з посади голови обласного парторганізації, а й запропонував йому добровільно скласти мандант депутата Житомирської обласної ради.

Про це він написав уночі 26 жовтня на своїй сторінці у Facebook.

«За підсумками моєї робочої зустрічі в Житомирі з партійним активом Радикальної партії, у зв'язку з незадовільною роботою мною прийнято рішення про звільнення Іллі Смичка з посади голови Житомирської облорганізації нашої партії. Виконувати обов'язки керівника облорганізації тимчасово призначено Сергія Крамаренка. Також я запропонував Смичку добровільно скласти мандат депутата обласної ради, який він отримав за виборчим списком Радикальної партії», – написав він.

При цьому Ляшко уточнив, що мандатів невдовзі можуть позбутися ще 20 народних обранців Житомирщини. Наступного разу відвідати обласний центр нардеп планує на початку 2017 року.

«Депутатських мандатів позбудуться на Житомирщині ще як мінімум два десятки депутатів, які розслабилися і забули про людей. Через 3 місяці знову приїду в Житомир, щоб перевірити, які висновки зроблені з сьогоднішньої серйозної розмови. Кадрові перестановки і звільнення будуть проведені і в інших областях. У моїй партії або всі пахатимуть на Україну і на людей, або хай шукають собі іншу партію», – додав лідер Радикальної партії.

Ілля Смичок (ліворуч) і Олег Ляшко під час візиту лідера РПЛ до Житомира, 15 жовтня 2015 року

Нагадаємо, 14 грудня 2015 року після сесії Житомирської міськради екс-керівник Житомирської обласної організації РПЛ Ілля Смичок назвав депутата міської ради від цієї ж партії Ірину Ярмоленко «брехливою сцикухою» та вибачився за неї перед виборцями.

Як повідомляв Житомир.info, нардеп Олег Ляшко 26 жовтня відсторонив депутата Житомирської облради та голову фракції «Радикальної партії Олега Ляшка» Іллю Смичка від виконання обов’язків голови Житомирської обласної партійної організації.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі