Політика

У Житомирі Ляшко відсторонив Смичка від керівництва обласною парторганізацією

26 October 2016, 16:39

Народний депутат України Олег Ляшко 26 жовтня провів у Житомирі нараду з депутати і головами партійних організацій. Під час засідання він таокж відсторонив депутата Житомирської облради та голову фракції «Радикальної партії Олега Ляшка» Іллю Смичка від виконання обов’язків голови Житомирської обласної партійної організації.

Інформацію про це Житомир.info підтвердила прес-секретар Житомирської міської партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка Ірина Рекша.

«Сьогодні у Житомирі, в готелі «Україна», лідер партії Олег Ляшко, який проводив нараду, збирав на 11:45 голів організацій і депутатів. Він відсторонив Іллю Анатолійовича (Смичка) від виконання обов’язків голови обласної організації і тимчасово виконувати обов’язки призначив Сергія Михайловича Крамаренка», – пояснила вона.

Крім того, на своїй сторінці у Facebook депутат Житомирської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Роман Мусійчук також повідомив про те, що Смичка відсторонено від посади. При цьому у коментарях до свого допису Мусійчук, що причиною стала його бездіяльність.

Як повідомляв Житомир.info, під час позачергової сесії Житомирської обласної ради, що відбулася 26 вересня Сергія Крамаренка обрали першим заступником голови облради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі