Політика

Керівник облорганізації партії Ляшка назвав депутата Житомирської міськради від РПЛ «брехливою сцикухою»

14 December 2015, 16:11

 Керівник Житомирської обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка назвав депутата міської ради від цієї партії Ірину Ярмоленко «брехливою сцикухою» та вибачився за неї перед виборцями.

Такий емоційний допис Ілля Смичок зробив на своїй сторінці у фейсбук 14 грудня після сесії Житомирської міської ради.

«Знайомтеся - Ірина Ярмоленко, депутат Житомирської міської ради, яка зайшла від Радикальної партії Олега Ляшка. Саме ця брехлива "сцикуха", сьогодні зрадила всім принципам та ідеям партії, а саме образливе, що вона зрадила своїх виборців. Під час виборчої кампанії, вона використовувала гасло РПЛ - боротьба з корупцією на місцях, навіть наводила приклади своїх журналістських розслідувань. Саме із-за такої позиції, вона і була прийнята до нашої команди. Сьогодні Ярмоленко мала очолити комісію з питань регламенту та боротьби з корупцією, квота якої належала Радикальній партії. В останній момент під час самого голосування, вона зробила самовідвід на користь іншої політичної сили, що ми розцінюємо як зраду інтересам виборців та партії. Шановні виборці, пробачте мене за неї!», - написав Смичок.

 

Знайомтеся - Ірина Ярмоленко, депутат Житомирської міської ради, яка зайшла від Радикальної партії Олега Ляшка. Саме ця ...

Posted by Ілля Смичок on 14 декабря 2015 г.

Як повідомляв Житомир.info, Ярмоленко мала очолити регламентну комісію Житомирської міської ради, але після того, як назву комісії трохи змінили, вона запропонувала призначили головою комісії Сергія Онищука (ВО «Свобода»). Депутати більшістю голосів цю пропозицію підтримали.

Ілля Смичок та Ірина Ярмоленко на сесії міської ради 30 листопада 2015 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі