Події

На житомирській трасі патрулі затримали злодіїв: у машині виявили сокиру, ключі та відмички

16 December 2016, 11:34

На автодорозі Київ-Чоп патрульні зупинили по орієнтуванню транспортний засіб.

Про це на своїй сторінці у фейсбук 15 грудня повідомила патрульна поліція Житомира.

«14 грудня патрульні отримали інформацію відносно того, що в автомобілі марки ВАЗ-21099, який рухається з міста Коростишів в напрямку міста Житомир, можливо, перебувають особи за підозрою у вчинені серії крадіжок. Зазначений автомобіль патрульні зупинили на 121-у кілометрі автодороги Київ-Чоп. Під час візуального огляду транспортного засобу патрульні помітили 4 пристрої для радіозв'язку, набір відмичок та ключів, сокиру, а також інші предмети», - написала поліція.

У ході проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили декілька використаних шприців та 2 флакони з невідомою речовиною, - зазначається в повідомленні.

«За результатами перевірки інспектори встановили, що громадяни неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів різної класифікації. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Трьох чоловіків охоронці порядку доправили до Коростишівського відділку поліції. Працівники слідчого підрозділу перевіряють осіб щодо можливої причетності до скоєння ряду злочинів по області», - повідомляють поліцейські.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські копи наздогнали авто злодіїв, які обчистили квартиру на Гоголівській, а перед тим затримали крадіїв у районі Музичної фабрики та юнака з відмичками на Польовій.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі