Події

У Житомирі в районі Музичної фабрики затримали підвальних злодіїв з відмичками

2 November 2016, 09:43

У ніч на 1 листопада житомирські правоохоронці затримали двох раніше судимих житомирян, які вже встигли відчинити одне з підсобних приміщень у багатоповерховому будинку.

Про це 2 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«1 листопада близько 3.00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жителя обласного центру, який повідомив, що почув у підвальному приміщенні будинку, де проживає, якийсь сторонній шум. На його думку, до приміщення могли потрапити сторонні особи. На місце події прибули патрульні поліцейські. Вони з’ясували, що підвальне приміщення на ніч не зачиняється, але всередині мешканці будинку обладнали окремі власні сховища. Саме біля дверей одного з них і копирсалися двоє чоловіків. Поліцейські їх затримали та викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції», - інформує поліція.

У відділі комунікацій Житомир.info уточнили, що подія трапилась в районі вулиць Довженка та Гагаріна (район Музичної фабрики).

Поліцейські з’ясували, що затримані – двоє житомирян віком 33 та 38 років. Молодший вже був раніше засуджений за майнові злочини, старший - за незаконне зберігання наркотиків. Під час поверхневого огляду у них вилучили набір інструментів та пристосувань для відкривання замків, рукавички.

Нині триває перевірка можливої причетності чоловіків до правопорушень, вчинених на території міста.

На сторінці патрульної поліції у Facebook повідомляється, що чоловіки «шляхом взлому пошкодили декілька замків».

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року житомирські копи на Польовій затримали юнака з відмичками та змінним одягом у пакеті.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі