Події

Житомирські копи наздогнали авто злодіїв, які обчистили квартиру на Гоголівській

8 December 2016, 16:41

 У ніч на 8 грудня житомирські поліцейські побачили злодія, який вистрибнув з вікна першого поверху багатоповерхівки по вулиці Гоголівській.

Пізніше копи наздогнали авто, у якому було ще три поплічника злодія, - повідомила на своїй сторінці у фейсбук патрульна поліція Житомира.

«Обстежуючи прибудинкову територію, патрульні виявили чоловіка, який вистрибнув з вікна першого поверху багатоповерхівки по вулиці Гоголівська. Подія трапилася 8 грудня близько першої години ночі. Невідома особа, помітивши патрульних, чимдуж побігла в автівку, що була припаркована неподалік. Проте ймовірному злочинцю патрульні не надали жодного шансу далеко втекти. Вже за кілька кварталів три патрулі наздогнали автомобіль марки Ford Scorpio», - написала поліція.

Всередині транспортного засобу перебувало чотири людини. В ході перевірки осіб патрульні встановили, що молодики були мешканцями міста Новоград-Волинського Житомирської області.

«При візуальному огляді транспортного засобу охоронці порядку виявили речі, походження яких ні водій, ані пасажири пояснити не змогли, а саме: системний блок, телевізор, монітор, мікрохвильова піч, балаклава, рюкзак з речами, гаманець і телефон LG», - йдеться в повідомленні.

На місце затримання прибула слідчо-оперативна група. При поверхневому огляді працівники слідчого підрозділу виявили паспорт чоловіка, у якого напередодні викрали особисті речі.

«Факт вчинення крадіжки по вулиці Гоголівська було підтверджено власником квартири. Заявник речі в автомобілі впізнав. Осіб патрульні доправили до міського відділку поліції для з’ясування подальших обставин», - повідомила поліція.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року в районі Музичної фабрики в Житомирі затримали підвальних злодіїв з відмичками, а перед тим -  злодія на Польовій.
 
 
 
 

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі