Влада

Житомирській області на 2,5 млн грн зменшили субвенцію на придбання житла для сімей загиблих учасників АТО

22 December 2016, 17:04

Уряд на 2 млн 428,752 тис. грн зменшив Житомирській області обсяг субвенції, яка виділяється з держбюджету на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов, у 2016 році.

Розпорядження про перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав 21 грудня.

Таким чином, Житомрська область отримає на придбання 41 млн 498 тис. 283 грн. Нагадаємо, відповідно до розпорядження Кабміну від 26 жовтня 2016 року, цьогоріч Житомирська область мала отримати 43 млн 927,035 тис.грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов. Це була найбільша сума серед усіх регіонів України. Всього урядовим розпорядженням було розподілено 299 млн 970 тис. гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 20 грудня двом родинам загиблих учасників АТО вручили сертифікати на квартири в Житомирі, які буди придбані за кошти субвенції з держбюджету.

«Заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА зазначила, що ці дві родини загиблих першими в області отримали житло у 2016 році. Проте робота в цьому напрямку продовжується і найближчим часом ще 63 сім’ї отримають житло від держави», - інформувала прес-служба облдержадміністрації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі