Влада

Мер призначив директора КП «Центр захисту тварин» та перепризначив керівника трудового архіву м.Житомира

30 December 2016, 10:16

23 грудня мер Житомира Сергій Сухомлин підписав кілька кадрових розпоряджень щодо керівників комунальних підприємств.

Директора комунального підприємства «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради строком на 5 років призначена Олександра Мельник.

«Розглянувши подання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В. від 22.12.16 № 26/955, заяву Мельник О.В., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та статті 65 Господарського кодексу України призначити з 27 грудня 2016 року Мельник Олександру Василівну на посаду директора комунального підприємства «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради та укласти з нею контракт на термін з 27 грудня 2016 року по 27 грудня 2021 року», - йдеться у документі на сайті міської ради.

Анатолій Голубенко розпорядженням мера з 30 грудня звільнений з посади директора комунального підприємства «Трудовий архів «Архівіст» Житомирської міської ради «в зв'язку з закінченням строку дії контракту», а з 3 січня призначений на посаду директора комунальної установи «Трудовий архів м. Житомира».

«Розглянувши клопотання керуючого справами виконавчого комітету міської ради Пашко О.М., заяву Голубенка А.В., відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» призначити з 03 січня 2017 року Голубенка Анатолія Васильовича на посаду директора комунальної установи «Трудовий архів м. Житомира» Житомирської міської ради», - зазначається у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, у червні цього року завершили облаштування Центру захисту тварин на вул.Параджанова. На сесії міської ради 15 грудня депутати проголосували за створення комунального підприємства «Центр захисту тварин». Після реєстрації КП житомирський Центр захисту тварин зможе надавати послуги іншим містам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі