Місто

Житомирські греко-католики під час святкування збиратимуть гроші для хлопчика, який потрапив під тролейбус

13 January 2017, 17:31

 О 17 годині у приміщенні Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера відбудеться благодійний концерт «Різдвяне диво», на якому збиратимуть кошти на лікування 9-річного Володі Каблова, який 26 листопада 2016 року потрапив під колеса тролейбуса.

Про це йдеться у повідомленні на електронну адресу Житомир.info о. Віталія Сидорука (Житомирське протопресвітерство Київської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви).

«З нагоди 20-ї річниці служіння парафії святого Василія Великого Української Греко-Католицької Церкви з житомирянами та річниці відновлення офіційної діяльності Української Греко-Католицької Церкви у Житомирі місто з офіційним візитом відвідає Його Блаженство Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав (Шевчук). З цієї нагоди заплановано ряд духовних заходів та урочистостей. Зокрема, о 17 годині у приміщенні Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера відбудеться благодійний концерт «Різдвяне диво» за участю відомих виконавців з Житомира, Львова та Бахмуту. Вступне слово промовить Блаженнійший Патріарх Святослав. Протягом концерту буде проведено збір коштів на лікування 9-річного Володі Каблова, який 26 листопада 2016 року попав під колеса тролейбуса», - йдеться у повідомленні від 13 січня.

Розпочнуться святкування у неділю, 15 січня 2017 року, святковою Літургією у нижньому храмі церкви св. Василія Великого у Житомирі, яку очолить глава  УГКЦ. У рамках візиту Його Блаженство Патріарх Святослав проведе офіційну зустріч з керівниками міста Житомира та Житомирської області, - повідомив Житомир.info о. Віталій Сидорук.

Нагадаємо, в листопаді 2016 року, підсковзнувшись на неприбраній кучугурі снігу біля дороги, під тролейбус потрапив 9-річний школяр. Його лікування обходиться родині в сотні тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 12 січня 2017 голова ОДА і мер Житомира їздили до Києва, щоб поговорити з Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси-України Філаретом про перспективи розвитку УПЦ КП в області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі