Влада

У Житомирі виконувати обов’язки директора КП «Парк» буде заступник підприємства, - розпорядження мера

14 January 2017, 09:48

Виконувати обов’язки директора КП «Парк» у Житомирі буде заступник підприємства Ольга Кузьмінська.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови «Про покладання виконання обов’язків директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради на Кузьмінську О.В.», яке опубліковане на сайті Житомирської мерії 6 січня 2017 року.

«Розглянувши клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В. від 05.01.16 № 26/8:

1. Виконання обов’язків директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради покласти на заступника директора цього підприємства з розвитку парків Кузьмінську Ольгу Володимирівну за її згодою.

2. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 13.09.16 № 776 «Про покладання виконання обов’язків директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради на Лавренчука Ю.О.»

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В.», - йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, 25 листопада мер Житомира Сергій Сухомлин звільнив Володимира Шуста з посади директора КП «Парк». 7 вересня 2016 року міський голова Житомира підписав розпорядження про відсторонення директора КП «Парк» на час проведення перевірки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі