Влада

Мер Житомира підписав розпорядження про відсторонення директора КП «Парк» на час проведення перевірки

7 September 2016, 17:43

Мер Житомира Сергій Сухомлин відсторонив директора комунального підприємства «Парк» Володимира Шуста від виконання посадових обов’язків на час проведення перевірки.

Відповідне розпорядження Сухомлин підписав 7 вересня.

«Відсторонити з 08 вересня 2016 року Шуста Володимира Петровича, директора комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради від виконання посадових обов’язків на час проведення перевірки фінансово-господарської діяльності підприємства із збереженням заробітної плати. На час проведення перевірки виконання обов’язків директора комунального підприємства  «Парк» Житомирської  міської  ради  покласти з 08 вересня 2016 року на заступника директора цього підприємства з розвитку парків Кузьмінську Ольгу Володимирівну», - йдеться у документі, опублікованому на сайті міської ради.

Володимира Шуста зобов’язали сприяти у проведенні перевірки фінансово-господарської діяльності комунального підприємства. Контролювати виконанням розпорядження буде перший заступник мера Олексій Ясюнецький.

Нагадаємо, про відсторонення Шуста від виконання посадових обов’язків на час проведення перевірки мер говорив ще 5 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, голова фракції Опозиційного блоку в Житомирській міській раді Наталія Леонченко на сесії 6 вересня заявила, що її однопартієць Володимир Шуст сам ініціював своє відсторонення і проведення перевірки. Також вона просила мера включити депутатів до складу робочої групи, яка перевірятиме комунальне підприємство.

Володимир Шуст (в центрі) на сесії Житомирської міської ради 6 вересня 2016 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі