Місто

Що пропонують житомирянам в оголошеннях на стовпах, фасадах і парканах. Фоторепортаж

7 February 2017, 15:45

Розклеювання оголошень на опорах електромереж, парканах та будівлях є порушенням правил благоустрою міста. Але дошки, спеціально для цього облаштовані, у Житомирі особливим попитом не користають – вони практично порожні. Натомість майже на кожному стовпі чи ринві можна побачити як мінімум два оголошення.

У погоні за увагою потенційної цільової аудиторії оголошення розміщують не лише на зупинках і стовпах. Дехто розклеює їх на фасадах будинків або ж узагалі на огорожах біля сміттєвих баків. Так, винісши сміття, можна заодно дізнатися і про те, як заробити грошей на продажі волосся, знайти роботу, винайняти квартиру чи утеплити житло.

Переважно в об’явах житомирянам пропонують послуги з працевлаштування. Зазвичай це робота для пенсіонерів і студентів, без вказаних кваліфікаційних вимог. Часто можна зустріти пропозиції попрацювати в інших країнах Європи.

На другому місці за кількістю оголошень – оренда та продаж нерухомості. Трішки менше оголошень стосуються позики та кредитування.

Хоча оголошення зі стовпів регулярно прибирають, нові з’являються знову і знову.

Нагадаємо, 1 лютого 2012 року комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою м. Житомира» запустило автоматизовану комп’ютерну програму «Автододзвін», з допомогою якої влада планувала боротись із зовнішньою рекламою та оголошеннями, розміщеними незаконно в недозволених місцях.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з 29 березня до 29 квітня 2016 року оголошували місячник з благоустрою та санітарного прибирання міста. В лютому 2016 року житомиряни в гумових рукавичках у добровільному порядку чистили електроопори від реклами.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі