Влада

Обласна рада хоче передати Житомиру корпус лікарні для розміщення дитячих будинків сімейного типу

24 February 2017, 14:46

Обласна рада хоче передати у комунальну власність територіальної громади міста Житомира корпус лікарні, який знаходиться в селі Іванівка Житомирського району.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті облради 22 лютого.

«Передати безоплатно нерухоме майно (корпус №6, площею 1302,1 кв. м, який знаходиться за адресою: Житомирський район, с. Іванівка, вул. Санаторна, 4) зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, з балансу комунальної установи «Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського» Житомирської обласної ради, у комунальну власність територіальної громади міста Житомира для розміщення дитячих будинків сімейного типу, за умови взяття Житомирською міською радою зобов’язання використовувати дане нерухоме майно за цільовим призначенням і не відчужувати його в приватну власність», - зазначається у проекті рішення.

Згоду на прийняття у власність територіальної громади м. Житомира корпусу №6 депутати міської ради надали ще минулого року, затвердивши на сесії 15 грудня відповідний проект рішення.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році міська рада планувала виділити з бюджету розвитку 240 тис. грн на реконструкцію приміщень на вул.Санаторна, 4 в селі Іванівка під житло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі