Події

У житомирського чиновника, який погорів на хабарі у 20 тис. грн, вилучили посвідчення помічника нардепа, - СБУ

14 March 2017, 10:46

Заступник директора одного з комунальних підприємств Житомирської міської ради, якого співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарництві 13 березня 2017 року, виявився помічником-консультантом народного депутата України та представником департаменту контролю за діяльністю правоохоронних органів Мін'юсту.

Про це 14 березня повідомив прес-центр Служби безпеки України.

«Чиновник систематично отримував від 10 до 30 відсотків «відкату» від підприємців за гарантування бути підрядником з проведення робіт на об’єктах, що перебувають на балансі КП. Правоохоронці затримали здирника під час отримання чергової частини неправомірної вигоди у сумі 20 тисяч гривень. Попередньо оперативники спецслужби задокументували одержання посадовцем ще 40-ка тисяч хабара. Під час затримання співробітники СБ України вилучили у зловмисника посвідчення помічника-консультанта народного депутата України та посвідчення уповноваженого представника департаменту сприяння та контролю за діяльністю правоохоронних органів Міністерства юстиції. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії», - інформує прес-центр.

Нагадаємо, затриманий - заступник директора КП «Парк» Житомирської міськради, якого 13 березня затримали під час отримання хабараЯк стало відомо Житомир.info, чоловіка звуть Вадим Поповіченко. 

Як повідомляв Житомир.infoувечері 13 березня прокуратура проводила обшук у кабінеті секретаря Житомирської міськради Наталії Чиж. В ексклюзивному коментарі Житомир.info Наталія Чиж сказала, що правоохоронці мали намір провести обшуки в трьох кабінетах, зокрема, в кабінеті заступника міського голови Матвія Хренова, який перебуває у відпустці. З кабінету Чиж вилучили матеріали сесій та оргтехніку.  Відзняте дроном відео біля вікна кабінету Наталії Чиж дивіться тут.

Фото прес-центру СБУ

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі