Влада

Секретар Житомирської міськради Наталія Чиж прокоментувала обшуки в її кабінеті

13 March 2017, 22:14

Увечері 13 березня, після обшуків у кабінеті секретаря Житомирської міської ради, які проводили слідчі прокуратури, Наталія Чиж дала Житомир.info ексклюзивний коментар щодо ситуації. За її словами, під час приходу слідчих її не було на місці, але вона повернулась до міської ради і відкрила свій кабінет.

«Мені зателефонували, тому що я від’їжджала на штаб «Самопомочі». Ольга Миколаївна (Пашко, керуюча справами Житомирської міської ради, - ред.) мені зателефонувала і каже: «Наталія Михайлівна, тут стоять представники прокуратури. Вони хочуть, щоб ви відкрили сейф». Я кажу: «Без проблем». Взагалі, прийшли, сказали, що мають обшуки проводити в трьох кабінетах. Хотіли до Хренова, там зачинені двері, тому що Хренов у відпустці. Зайшли з тим, що в них є постанова суду на проведення обшуку. Чого? «Ну, нічого. Нам треба пошукати, відкривайте. Заявіть, якщо у вас щось є». Я їм кажу, що нічого немає. Вони все обшукали, взяли тільки з собою проекти рішень, матеріали, які ми опрацювали на сесіях, і все. І забрали монітор, комп’ютер», - повідомила журналістам Житомир.info секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

Коментуючи ситуацію щодо повідомлення прокуратури щодо затримання заступника директора КП «Парк», який вимагав у керівника товариства з обмеженою відповідальністю неправомірну вигоду у розмірі 20 тис. грн, Наталія Чиж сказала таке:

«Не знаю, я парками не керую вже сім місяців. Вони не є в моєму підпорядкуванні. Відбулось те, що відбулось. Сказали, завтра прийдуть в інші кабінети. Не знаю. Хотіли, щоб відкрили Хренова кабінет, але Хренова немає, секретаря немає. Нічого не давали, просто провели обшук і пішли. Ні повісток, ні розписок, нічого», - сказала секретар Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, слідчі прокуратури із СБУ затримали заступника керівника комунального підприємства під час отримання хабара. Ним виявився заступник директора КП «Парк» Житомирської міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі