Події

Заступника директора КП «Парк» Житомирської міськради затримали на хабарі

13 March 2017, 19:55

Як стало відомо Житомир.info, ввечері 13 березня на хабарі затримали заступника директора КП «Парк» Житомирської міської ради.

За повідомленням прес-служби прокуратури Житомирської області, заступник директора КП вимагав у керівника товариства з обмеженою відповідальністю неправомірну вигоду у розмірі 20 тис. грн, пообіцявши залучити його до виконання субпідрядних робіт на об’єктах комунальної власності, які мали проводитися за кошти міського бюджету.

Також за словами журналістів Житомир.info, які зараз знаходяться у Житомирській міськраді біля кабінета секретаря Наталії Чиж, всередині перебувають керуюча справами виконавчого комітету міської ради Ольга Пашко та начальник юридичного департаменту Євгеній Черниш.

Відео зняте на дрон біля вікна кабінету Наталії Чиж

Нагадаємо, у понеділок 13 березня у  Житомирі слідчі прокуратури із СБУ області затримали заступника керівника комунального підприємства під час отримання хабара у розмірі 20 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 13 березня прокуратура проводить обшук в кабінеті секретаря Житомирської міськради Наталії Чиж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі