Економіка

Житомирський гідрометцентр до кінця року попереджатиме Бориспільський аеропорт про штормову погоду та інші синоптичні явища

17 March 2017, 12:46

Житомирський обласний центр з гідрометеорології визнаний  переможцем переговорної процедури із придбання метеорологічних послуг Державним підприємством «Український авіаційний метеорологічний центр» (місцезнаходження - Київська область, місто Бориспіль, аеропорт) в Житомирській області.

Повідомлення про намір укласти договір із житомирянами 17 березня розміщений на майданчику електронних закупівель Держакупівлі.онлайн.

Предмет закупівлі – метеорологічна інформація зі станцій, розташованих на території Житомирської області (Житомир, Олевськ, Коростень, Новоград-Волинський, Овруч): штормові оповіщення, синоптичні телеграми. Процедура закупівлі оголошена 14 березня 2017 року, кількість прогнозів - 14400 шт., термін надання послуг - до 31 грудня 2017 року.

Остаточна пропозиція складає 18 тисяч гривень без ПДВ.

В обґрунтуванні процедури переговорів йдеться, що Житомирський гідрометцентр є основним та єдиним легітимним постачальником спеціалізованої гідрометеорологічної продукції в Житомирській області та не має конкурентів по даному виду діяльності.

«Український авіаметеоцентр» замовляє послуги «для підвищення якості метеорологічного обслуговування екіпажів повітряних суден, з метою забезпечення безпечної, регулярної та ефективної аеронавігації для фахівців ДП «Український авіаційний метеорологічний центр».

Станом на 17 березня триває період прийому оскаржень щодо кваліфікації учасника. Дата завершення аукціону – 25 березня 2017. 

На сайті ДП «Український авіаційний метеорологічний центр» йдеться, що це підприємство є спеціалізованим державним підприємством з метеорологічного обслуговування авіації, яке засноване на державній власності і входить у сферу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Протягом року «Укравіаметцентр» обслуговує більше 50 тисяч літако-вильотів, які виконують близько 100 авіакомпаній.

Як повідомляв Житомир.info, 1 березня 2017 року в «Борисполі» прикордонники затримали житомирянку, яку розшукував Інтерпол за торгівлю людьми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі