Події

У «Борисполі» прикордонники затримали житомирянку, яку розшукував Інтерпол за торгівлю людьми

1 March 2017, 14:47

В аеропорту «Бориспіль» прикордонники затримали житомирянку, яка причетна до каналу торгівлі людьми.

Про це 1 березня повідомила прес-служба окремого контрольно-перепускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України.

«Сьогодні під час здійснення контрольних заходів в аеропорту «Бориспіль» прикордонники ОКПП «Київ» виявили та затримали жінку, яка причетна до торгівлі людьми за кордон. На нашу співвітчизницю спрацювала база даних «Інтерпол», коли вона прибула рейсом зі Стамбулу. Як з'ясувалось, житомирянка розшукується за вчинення злочину передбаченого ч.2 ст.149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) КК України. Підозрювана разом зі спільниками організували канал та займалися постачанням «живого товару» за кордон з метою подальшого використання обманутих жертв в сфері надання сексуальних послуг», - інформують прикордонники.

По даному факту повідомлено Укрбюро Інтерполу в м. Києві. В даний час тривають подальші перевірочні заходи, після яких особу буде передано співробітникам Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, в січні цього року у Житомирі за ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції та Міністерства соціальної політики в Україні проходила інформаційна кампанія з протидії торгівлі людьми.

 

Фото ОКПП «Київ»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі