Місто

Під стінами Житомирської ОДА люди з Кмитова протестують проти закриття школи-інтернату

17 March 2017, 13:39

По обіді 17 березня біля будівлі облради та облдержадміністрації на майдані Корольова в Житомирі зібралися люди із транспарантами, які протестують проти закриття Кмитівської спецшколи-інтернату Коростишівського району – одного з чотирьох претендентів на ліквідацію.

Мітингарі, в числі яких – діти, скандують «Не забирайте нашу школу» і тримають плакати із гаслами «Ваші діло і слово вже покрилось ганьбою!», «Піднімаються руки, щоб убити навічно світлі храми науки», «Не вдавайте, що невинні! Не вдавайте, що законно!», «Діти – не іграшка в ваших руках», «Ст. 60 Закону України «Про освіти» закріплено право батьків на вибір навчального закладу» та інші.

Нагадаємо, представників шкіл-інтернатів запрошували 17 березня в Житомирську ОДА, аби разом обговорити питання ліквідації закладів.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2017 року в Житомирській області створили робочу групу, яка буде розробляти план оптимізації мережі інтернатних закладів. Перелік шкіл-інтернатів області, які хочуть ліквідувати або приєднати, дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі