Події

Продовження історії з нападами на магазини у Бердичеві: голові місцевої спілки підприємців пошкодили автомобіль

19 March 2017, 15:45

З пробитим колесом та облитим невідомою речовиною – таким у неділю, 19 березня, побачив свій автомобіль голова ГО «Спілка підприємців Бердичівщини» Олександр Нехворовський. Цю подію підприємець розцінює як залякування за його активну життєву та громадянську позицію.

Про це повідомляє сайт «Бердичівський погляд».

«Олександр Нехворовський, як голова Спілки, публічно виступив на захист свого колеги на засіданні виконкому. Одразу ж після цього, під стінами міської ради, чоловік мав неприємну розмову з трьома молодиками, які порадили голові громадської організації бути обережним у своїх висловлюваннях. Інакше, доберуться й до нього», - пише видання.

Сам Олександр Нехворовський вважає пошкодження автомобіля наслідком цих подій.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції.

«Нині Бердичівським відділом поліції розпочато кримінальне провадження за частиною І ст. 194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження чужого майна», - поінформувала місцеве видання речник Бердичівського відділу поліції Ірина Кучерук.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві в ніч на 15 березня невідомі закидали димовими шашками магазини місцевого підприємця, який відмовився платити за «кришу». Поліція почала досудове розслідування за ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

 

Фото сайту «Бердичівський погляд»

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі