Події

Поліція кваліфікувала напади на магазини у Бердичеві як хуліганство

16 March 2017, 12:17

У ході досудового розслідування правоохоронці встановлюють обставини подій, що сталися уночі 15 березня у двох магазинах райцентру, та причетних до них осіб.

Про це 16 березня повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Упродовж півгодини, з 1.00 до 1.30, до поліції надійшли два повідомлення від приватної охорони про виникнення задимлення у двох магазинах по вулицях Волочаївській та 30-річчя Перемоги. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи Бердичівського відділу поліції. За зібраними свідченнями свідків та очевидців, події розвивалися за схожих обставин. Невідомі особи розбили склопакет на вхідних дверях і кинули усередину приміщень предмети, схожі на димові шашки. Під час огляду обох торгівельних закладів поліцейські виявили та вилучили низку речових доказів, у тому числі записи камер відеоспостереження. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого досудового розслідування поліція встановлює усі обставини подій та причетних до них осіб», - інформує обласна поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві в ніч на 15 березня невідомі закидали димовими шашками магазини місцевого підприємця, який відмовився платити за «кришу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі