Влада

Мер запропонував секретарю Житомирської міськради Наталії Чиж писати заяву на звільнення

21 March 2017, 11:13

Мер Житомира запропонував секретарю міської ради Наталії Чиж, яка очолює обласну парторганізацію «Об’єднання «Самопоміч», писати заяву на звільнення.

Про це йдеться у заяві голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Верховній Раді Олега Березюка, яка опублікована 21 березня на партійному сайті.

За його словами, протягом останніх трьох днів на членів партії чиниться прямий тиск.

«Житомир: міський голова вчора приїхав із Києва з наради, викликає секретаря ради, голову обласного осередку «Самопомочі», і каже писати заяву на звільнення, бо є наказ з Києва всіх із «Самопомочі» рвати», - заявляє нардеп.

Мер Житомира Сергій Сухомлин у коментарі Житомир.info підтвердив, що дійсно пропонував секретарю міської ради Наталії Чиж написати заяву на звільнення, але з партійними справами це не пов'язане.

«Я сказав писати заяву, але це не пов’язане з Києвом, з «Об’єднанням «Самопоміч», це пов’язане з останніми подіями по КП «Парк», із затриманням на хабарі заступника директора комунального підприємства», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, секретар міської ради Наталія Чиж після проведення обшуку, пов'язаного із затриманням заступника директора комунального підприємства, говорила, що вже сім місяців не курує це КП. У відповіді на інформаціний запит Житомир.info, в КП «Парк» повідомили, що Вадим Анатолійович Поповіченко був призначений на посаду заступника директора 20 липня 2016 року, в цей час Наталія Чиж ще відповідала за діяльність управління культури та КП «Парк».

Як повідомляв Житомир.info,  13 березня правоохоронці затримали на хабарі заступника директора КП «Парк» Вадима Поповіченка, під час затримання в нього вилучили посвідчення помічника нардепа, як з'ясувалося згодом народний депутат з фракції «Об’єднання «Самопоміч». Увечері цього ж дня прокуратура проводила обшук у кабінеті секретаря Житомирської міськради Наталії Чиж: з кабінету вилучили матеріали сесій та оргтехніку. Коментуючи ці події на брифінгу 14 березня, мер Сергій Сухомлин говорив, що у нього поки немає підстав, щоб вживати якихось заходів щодо секретаря міської ради.

 

Наталія Чиж та Сергій Сухомлин на сесії міської ради 9 березня 2017 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі