Влада

Секретар Житомирської міської ради більше не займається питаннями культури та не контролює КП «Парк»

8 September 2016, 16:24

Секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж більше не курує діяльність управління культури та КП «Парк».

Розпорядження про внесення змін у розподіл обов’язків мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 7 вересня.

« В частині обов’язків секретаря міської ради Чиж Н.М. пункти 2, 3 викласти в такій редакції:

«2. Організовує і координує діяльність управління по зв’язках з громадськістю міської ради, відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності міської ради.

3. Контролює та координує діяльність комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради. Надає міському голові пропозиції щодо кандидатур для призначення на посаду керівника комунального підприємства «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради», - йдеться у документі, оприлюдненому 8 вересня на сайті міської ради.

Відповідно до попереднього розподілу обов’язків, який мер затвердив своїм розпорядженням 21 березня 2016 року, Наталя Чиж організовувала і координувала діяльність управлінь: по зв’язках з громадськістю міської ради; культури міської ради, відділу організаційного забезпечення депутатської діяльності міської ради. Вона також мала контролювати та координувати діяльність комунальних підприємств: «Парк» Житомирської міської ради; «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Житомирської міської ради; «Обрядове» Житомирської міської ради; «Інформаційно-видавничий центр» Житомирської міської ради; комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради, комунального закладу «Централізована бібліотечна система» Житомирської міської ради, комунальних початкових спеціалізованих мистецьких закладів. Надає міському голові пропозиції щодо кандидатур для призначення на посади керівників комунальних підприємств, закладів та установ.

Секретар міської ради Наталія Чиж на засіданні міськвиконкому 7 вересня 2016р.

Тепер куратором управління культури та комунальних підприємства цього напряму буде заступник мера з гуманітарних питань Матвій Хренов.

Коментар щодо збільшення повноважень заступник мера написав у своєму блозі на Житомир.info.

«Кілька слів про передачу в мої повноваження координації діяльності управління культури і зокрема славнозвісних парків. По-перше, проведемо аудит та повну оцінку, щоб розібратися, що там є. Особисто я поки не проаналізую документи, не можу сказати про попередній аудит нічого. На сесії міської ради буде створюватися комісія для чергового аудиту та повної оцінки діяльності КП «Парки». По-друге, в КП «Парки» буде введена посада директора з розвитку. По-третє, найперше, з чого потрібно починати працювати – це реконструкція самих парків. Це не проводилося давно і не було можливості це зробити, але реконструкція потрібна і, думаю, з цим погоджуються всі житомиряни», - пише Матвій Хренов.

Повністю блог читайте тут

Заступник мера Матвій Хренов на засіданні міськвиконкому 7 вересня 2016 року

Нагадаємо, 28 липня цього року управління СБУ в Житомирській області повідомило, що проводиться досудове розслідування можливої причетності посадовців міського управління культури до фінансових махінацій під час облаштування «Дому української культури». 8 серпня секретар міськради Наталія Чиж провела прес-конференцію по питанню ситуації з Українським домом та управлінням культури.

Як повідомляв Житомир.info, з 8 вересня мер Сергій Сухомлин відсторонив директора комунального підприємства «Парк» Володимира Шуста від виконання посадових обов’язків на час проведення перевірки. Раніше мер говорив про реформування управління культури під нові завдання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі