Влада

Житомирська ОДА збирається закупити 100 санаторних путівок для дітей АТОвців та переселенців

21 March 2017, 18:21

Влада Житомирської області збирається витратити 570 тисяч гривень державних коштів на відпочинок та оздоровлення 100 дітей трьох пільгових категорій.

Оголошення про відкриті торги управління сім"ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації від 17 березня опубліковані на майданчику електронних закупівель Держакупівлі.онлайн.

Управління закуповує послуги дитячих таборів (Послуги дитячих закладів оздоровлення і відпочинку санаторного типу) для 100 дітей і готова витратити на це 570 тисяч гривень, або 5700 гривень за одну путівку без ПДВ (очікувана вартість).

Категорія дітей – діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (сироти, інваліди, малозабезпечені і т. д. – ред.), діти учасників АТО та діти із сімей внутрішньо переселених осіб. Тип закладу, що надаватиме послуги – дитячий заклад оздоровлення і відпочинку санаторного типу. Вік дітей, яким будуть надані послуги - від 7 до 17 років, термін надання послуг - квітень-травень 2017 року.

Термін перебування дітей для одного заїзду повинен бути розрахований на 21 день. У закладі повинні бути передбачені стандартні медичні процедури, заняття з плавання та проведення піших туристичних походів (не рідше одного разу на зміну), а також п‘ятиразове харчування вартістю не менше 60 гривень на дитину на одну добу.  

Пропозиції по тендеру почали приймати 17 березня, закінчення прийому пропозицій – 3 квітня 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно Житомирський міський голова Сергій Сухомлин доручив сформувати першу групу із 30-40 дітей загиблих учасників АТО, які зможуть пройти безкоштовну реабілітацію в грузинському місті Кутаїсі.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі влітку 2017 року за бюджетні гроші оздоровиться майже тисяча дітей пільгових категорій та обдарованих дітей, в тому числі відмінників навчання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі