Влада

Керівник патрульної поліції Житомира: Для нормальної роботи нам не вистачає чоловік 50-60

22 March 2017, 17:06

Житомирські поліцейські за рік роботи показали гарні результати, однак для повноцінного виконання поставлених завдань в управлінні не вистачає працівників.

Про це на брифінгу 22 березня розповів начальник управління патрульної поліції у м. Житомирі Департаменту патрульної поліції Олександр Гуменюк.

«Результати є, вони гарні, тому що професіоналізм поліцейських росте, патрульні почали ефективніше працювати з охорони публічного порядку та безпеки в Житомирі. Чи укомплектоване наше управління – не зовсім. Гадаю, це виправиться донабором. Не вистачає чоловік 50-60 для нормального виконання наших професійних обов’язків», - розповів начальник управління.

З його слів, донабір у патрульну поліцію Житомира проведуть у 2017 році, однак коли саме це буде, поки невідомо.

З недоліків Гуменюк назвав недостатню кількість піших патрульних.

«Потрібно приділити більшу увагу, особливо у весняно-літній період, на здійснення пішого патрулювання місць громадського відпочинку та скупчення громадян, щоб попередити вуличну злочинність», - сказав він.

Як повідомляв Житомир.info,  22 березня управління патрульної поліції відзначає свій перший рік роботи, з приводу чого у приміщенні управління на вул. Покровській відбувся брифінг для журналістів.  Олександр Гуменюк розповів про напади на копів, кількість виявлених правопорушень, середній час прибуття на виклик та приписи на посадових осіб щодо неналежного утримання доріг. Про те, як працюється жінкам у поліції, розповіла інспектор 4 роти Олександра Сімакова.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі