Влада

Керівник Служби автомобільних доріг у Житомирській області написав заяву на звільнення, - Ігор Гундич

23 March 2017, 18:15

Керівник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Олег Антонюк написав заяву на звільнення.

Про це 23 березня повідомив голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Історія зі шматком дороги з М-21 "Житомир-Бердичів" матиме кадрові наслідки. Питання якості ремонтів беру на серйозний контроль. Вчора зустрівся із керівником ДАК «Автомобільні дороги України» Артем Гриненко, який лише на трасі Київ-Чоп нарахував 7 бригад-ремонтників. Маємо спільну позицію: ремонти ремонтами, а якість треба контролювати. Лише тоді буде порядок! Щодо якості минулорічного ремонту – я, м’яко кажучи, не задоволений. Тому будуть кадрові висновки – запропонував керівнику Служби автомобільних доріг в області Олегу Антонюку написати заяву на звільнення. Радий, що він не «упав» одразу на лікарняний чи не пішов у відпустку заднім числом. Заява написана та перебуває в Укравтодорі», - написав Гундич на своїй сторінці у фейсбук.

Він також натякнув, що керувати обласної Службою автодоріг має людина з Житомирської області.

«Маю надію, що «парашутистів» не буде – тут повинен бути керівник, якому ці дороги рідні», - зазначив голова ОДА.

Нагадаємо, Олег Антонюк народився у Києві і тривалий час працював в Одесі, в березні 2014 року був призначений на посаду начальника Служби автомобільних доріг у Житомирській області. 12 березня 2016 року Антонюк був звільнений Укравтодором за угодою сторін, а 23 червня знову призначений на цю посаду.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич оглядав стан доріг в області, а потім виклав фото шматка дороги М-21 «Житомир-Бердичів».

Ігор Гундич з Артемом Гриненком, фото з фейсбук-сторінки голови ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі