Влада

Колишній гендиректор київської фірми очолив Службу автомобільних доріг у Житомирській області

6 April 2016, 09:29

З березня 2016 року Службу автомобільних доріг у Житомирській області очолює новий керівник – Олександр Мельниченко, якого Укравтодор призначив на посаду 22 березня.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Служби автодоріг області.

«Олександр Володимирович народився 20 травня 1979 року в місті Житомир. У 2001 році закінчив Національний транспортний університет у Києві за спеціальністю: «Економіка підприємництва». 

Трудову діяльність розпочав у 2000 році на посаді менеджера, а пізніше економіста, в ЗАТ «Торговий дім банку «Україна» у місті Київ. 

Із 2003 по 2005 рік працював генеральним директором ТОВ «АТС-Інвест Україна» у Києві. Далі – майстер, а пізніше – інженер І-ї категорії виробничо-технічного відділу ВАТ «Будівельне управління №813» у місті Сімферополь. 

Із 2006 по 2016 рік продовжує трудову діяльність на посаді генерального директора ТОВ «АТС-Інвест Україна», - інформує прес-служба.

Олександр Мельниченко. Фото САД в Житомирській області

В інтернет-довідниках напрямками діяльності ТОВ «АТС-Інвест Україна» вказані посередництво в торгівлі товарами широкого асортименту та здавання в оренду власного нерухомого майна.

Як повідомила Житомир.info керівник прес-служби САД в області Світлана Чернях-Кондрацька, Олександр Мельниченко приступив до виконання посадових обов’язків 23 березня. До нього 2 роки поспіль Службу автодоріг очолював Олег Антонюк. За інформацією прес-служби, Антонюк був звільнений Укравтодором 12 березня 2016 року за угодою сторін.

Як повідомляв Житомир.info, до призначення начальником Служби автодоріг у Житомирській області Олег Антонюк стояв на біржі праці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі