Влада

Службу автодоріг в Житомирській області очолив новий-старий начальник Олег Антонюк

1 July 2016, 10:51

Службу автодоріг в Житомирській області, начальника якої звільнив в. о. керівника «Укравтодору» Євгеній Барах, очолив Олег Антонюк.

Ім’я та прізвище нового керівника зазначені на сайті САД в Житомирській області у розділі «Керівництво».

Інформацію про своє призначення у телефонному коментарі Житомир.info 1 липня підтвердив сам Олег Антонюк.

«Так, я був заново призначений 23 червня. Олександр Мельниченко був звільнений за власним бажанням чи за згодою сторін, точно не пам’ятаю. А мене призначили наступного дня», - розповів Олег Антонюк.

Нагадаємо, Олег Антонюк вже вдруге очолює САД в Житомирській області. Уперше його призначили керівником житомирської служби в березні 2014 року, звільнили – у березні 2016 року за згодою сторін. До свого призначення в Житомир Антонюк працював заступником начальника Служби автодоріг у Одеській області, з вересня 2013 р. по березень 2014 р. стояв на обліку в Одеському міському центрі зайнятості. У червні 2015 року житомирські автодорожники пікетували облавтодор, вимагаючи погашення 4-місячної заборгованості по зарплаті.

Як повідомляв Житомир.info, 30 червня в. о. голови Державного агентства автомобільних доріг України («Укравтодору») Євген Барах звільнив начальника Служби автодоріг в Житомирській області.

Скрін від 1 липня

Олег Антонюк. Фото 2013 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі