Влада

Житомирський стадіон «Полісся» не має бути зроблений так похабно, як манеж. Попередив посадовців, - губернатор

26 March 2017, 11:50

Стадіон «Полісся» в Житомирі не має бути зроблений у такому стилі і так похабно, як манеж.

Про це 25 березня написав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич на свій сторінці у Фейсбук.

«Стадіон «Полісся» не має бути зроблений у такому стилі і так похабно, як манеж. Попахує совком. Тут повинен бути господарський підхід і сучасне бачення. Сьогодні перевірив, чи ведуть роботи у вихідні. Ведуть, але повільно. Дав доручення пришвидшитися та пильніше слідкувати за якістю. Низка людей відповідають за цей об’єкт посадами. Сьогодні попередив», - написав губернатор.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські губернатори обіцяють реконструювати центральний стадіон з 2005 року. Оновлений легкоатлетичний манеж губернатор Сергій Рижук урочисто відкрив у грудні 2013 року. У серпні 2014 року Сергій Машковський провів на стадіоні робочу нараду: обіцяв звернутися до правоохоронних органів щодо перевірки даного об’єкту та покарати винних у службовому недбальстві. Тоді ж мова йшла про те, що для убезпечення відремонтованого легкоатлетичного манежу від підтікання та руйнування треба зробити ремонт трибуни, який обійдеться обласному бюджету в 3 млн грн. Колишній голова Житомирської обласної ради Віталій Француз говорив, що за виконані роботи на стадіоні треба заплатити з бюджету ще 4,5 мільйони гривень.

24 вересня 2015 року Міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час перебування у Житомирі пообіцяв допомогти у реконструкції центрального стадіону «Полісся».

У лютому 2016 року Сергій Машковський обіцяв зробити «все можливе, щоб Житомир мав стадіон європейського зразка». У серпні минулого року в Житомирській ОДА показали, як виглядатиме стадіон «Полісся» після реконструкції.

 

Фото зі сторінки Ігоря Гундича у соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі