Події

Через півтора тижня поліцейські розшукали в Олевську жінку, яка викинула немовля у малинник

1 April 2017, 10:20

У результаті комплексу заходів поліцейські встановили 40-річну жінку, яка народила, а потім викинула дитину. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження перевіряється, чи був хлопчик живонародженим.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«Працівники Олевського відділення поліції провели величезну роботу, щоб встановити особу матері. Перевірками та опитуванням було охоплено кілька сотень людей. Заходи не припинялися упродовж півтора тижня, допоки отримали результат», – розповідає начальник підрозділу Сергій Савлук.

Комплексні заходи дозволили отримати інформацію про причетність до події 40-річної жительки міста Олевська. За її словами, у неї раптово на вулиці розпочалися пологи і народжувала вона у закинутому будинку ще у січні. Дитина, стверджує жінка, народилася мертвою.

Нині ця інформація перевіряється. Про матір відомо, що вона має чотирьох повнолітніх дітей і веде асоціальний спосіб життя, незаміжня.

Досудове розслідування було розпочате за ст.117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Відразу призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті дитини.

Як повідомляв Житомир.info, у рамках розпочатого кримінального провадження поліція перевіряла учнів шкіл і професійних училищ, жінок із кризових сімей, інших осіб, які перебувають на спецобліках. Відповідна робота велася й у медичних закладах, куди за допомогою могла звертатися породілля..

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі