Влада

Райлікарня з Житомирської області закупила рекордно дорогий «Таміфлю» - більше 500 грн за упаковку

5 April 2017, 13:23

Комунальна установа «Олевська центральна районна лікарня» (Житомирська обл.) встановила рекорд на противірусний препарат Таміфлю, закупивши його по 524 грн. за упаковку.

Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на дані свого моніторингу фармацевтичних закупівель у системі «Прозорро», який проводиться за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

«Таміфлю (капсули 75мг №10) купували понад сімдесят медичних установ. Переважна більшість лікарень купували препарат по ціні 355-365 грн. У шести випадках Таміфлю взагалі обійшовся дешевше 320 грн. за упакову. З невідомих причин шість лікарень придбали препарат дорожче. Одна з них – Олевська райлікарня – в грудні уклала угоду з ціною вищою на третину від інших установ, 534 грн. проти 391 грн. у наступних в рейтингу замовників. Олевську лікарню очолює Павло Демкович, позафракційний депутат Олевськой райради», - пише видання.

Як повідомляв Житомир.info, моніторинг показав, що лікарні, підпорядковані Київській обласній раді та облдержадміністрації, купували розчин адреналіну по цінам, вдвічі вищим від середнього рівня по Україні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі