Місто

У Житомирі хочуть оновити 20 зупинок, в тому числі на Крошні та біля аеропорту

13 April 2017, 11:18

Житомирське трамвайно-тролейбусне управління планує встановити зупинки громадського транспорту.

Про це йдеться у проекті рішенні виконавчого комітету «Про надання дозволу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради на улаштування зупинок громадського транспорту у м. Житомирі», який опублікований на сайті Житомирської мерії 11 квітня 2017 року.

«Керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради на улаштування зупинок громадського транспорту за адресами згідно з додатком.

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 21.09.2016 року № 898 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради на улаштування зупинок громадського транспорту у м. Житомирі»» та від 05.10.2016 року № 945 «Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.09.16 № 898 «Про надання дозволу комунальному підприємству «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради на улаштування зупинок громадського транспорту у м. Житомирі»» з моменту прийняття рішення виконавчим комітетом міської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради згідно з розподілом обов’язків», - йдеться в проекті рішення.

У коментарі Житомир.info заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук розповів, що зупинки будуть лише оновлені.

«Це зупинки, ми минулого року вносили і затверджували цей перелік, а зараз у ньому трішки є зміни. Нічого нового, змінюється тільки декілька адрес. Минулого року ми затвердили і почали ставити в центрі, зараз продовжують ставити інші, і там потрібно внести зміни в адреси. Зупинка «Кромберг енд Шуберт» - це буде зупинка біля підприємства. Звичайно, тролейбусна лінія туди не йде, можливо комунальний автобус туди поїде, буде видно. По великому рахунку нічого нового, додається лише Кромберг та аеропорт. Зупинки там були – вони просто оновлюються», - сказав Дмитро Ткачук.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада 2016 року заступник мера Житомира Дмитро Ткачук розповів про зміну руху тролейбусів, GPS-трекери та нові зупинки. Рішення щодо перенесення двох зупинок по вулиці Київській виконком ухвалив 5 жовтня 2016 року. Заступник міського голови Дмитро Ткачук пояснив причину таких змін на прикладі двох зупинок, які впродовж багатьох років знаходились біля Свято-Михайлівського собору та кінотеатру «Україна».

Скрін з додатку проекту рішення

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі