Місто

Придбай хіти бренду Hyundai за ексклюзивними умовами в Богдан-Авто Житомир у квітні

24 April 2017, 08:54

Тільки у квітні лідер у сегменті C-SUV, Hyundai Tucson, можна буде придбати за вигідними цінами, встановленими на чотири комплектації автомобіля, від 620 500 грн.

Hyundai Tucson – сміливий та спортивний компактний позашляховик, що здатний задовольнити потреби найбільш вибагливого автомобіліста.

Модель-володаря титулу «Автомобіль Року в Україні-2017» у категорії «Співвідношення ціна/якість» - седан Hyundai Elantra пропонуємо за спокусливою ціною від 459 900 грн.

Hyundai Elantra – це сміливий та динамічний дизайн, інноваційність та технологічність, комфорт та економічність, якість та безпека.

Нові вигідні ціни і на легендарний бізнес-седан Hyundai Sonata, який у квітні автолюбителі зможуть придбати від 622 530 грн.

Hyundai Sonata володіє такими чуттєвими формами, що ви не зможете залишитися байдужими. Приготуйтеся до емоцій: варто повернути ключ запалювання, як Hyundai Sonata миттєво запалить вашу пристрасть до водіння і змусить відправитися на пошуки протяжної ділянки гарної дороги.

У Hyundai Sonata вдалося поєднати безпеку і високі технічні характеристики.

Нагадуємо, що автомобілі Hyundai можна придбати в кредит на найвигідніших на ринку України умовах від 0,01% річних за програмою HYUNDAI FINANCE.

Поспішайте! Кількість автомобілів – обмежена.

Детальна інформація про акцію дізнавайтеся у консультантів автоцентру ТОВ "Богдан-Авто Житомир" за адресою м. Житомир проспект Незалежності 170-А. Телефон для довідок  (0412) 362 362

*Пропозиція діє до 28 квітня 2017 року. Ціни вказані включаючи ПДВ станом на 7.04.2017 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі