Суспільство

«Добростан» разом з житомирськими байкерами відкрив сезон відпочинку на природі

24 April 2017, 15:09

Мотоцикли, драйвовий настрій, музика, свіже повітря та неповторні краєвиди – так житомирські байкери відкривають мотосезон.

Заради такої події Вадим Даниловський приїхав у Житомир з Віниччини.

«Дороги жахливі, трошки засмутився, колесо зігнув, в ямку потрапив, але все одно, все нормально. На мотоциклі я їжджу з 90-го року. Це моє життя, мої друзі-байкери. Це моє життя, це мій рух», – посміхається байкер Вадим Даниловський.

«Відкриття мотосезону – це коли всі дружні мотоклуби нашої області з’їжджаються разом для того, щоб побачити один одного, поспілкуватися, поїсти ухи», – говорить президент мотоклубу “Gods Squad” Павло Якубенко.

Але перш ніж організувати відпочинок для себе, байкери провели день з дітьми у Коростишівській школі-інтернаті.

«Ми вже не раз співпрацюємо з клубом байкерів. Дійсно, здається, суворі люди, але насправді дуже відкриті і веселі: радіють, катають дітей, самі веселяться. Їм хочеться віддати якусь частинку себе, щоб дати тепло дітям, які залишені своїми батьками. Шум мотоциклів, цей супер-звук, діти все в захваті, біжать, стають в чергу, хочуть покататися. І це користь для двох сторін. Тобто це така соцалізація і допомогу відчути себе потрібним в суспільстві», – розповідає президент МГО “Last bell” Андрій Панкєєв.

На базі «Добростан» підготувалися до приїзду більш як сотні байкерів. Упродовж дня на гостей чекали виступи музичних гуртів, конкурси, фотозона, частування шашликом та ухою.

Байкери зізнаються, вони невипадково обрали це місце. І відпочинком лишилися задоволені.

«Ми обрали це місце, бо нам дуже сподобалося. Якось був час, ми потрапили сюди, побачили, що Добростан, Чудодієво – це дуже чудове місце для відпочинку взагалі. На тільки для байкерів», – зазначає Павло Якубенко.

«Сезон відкриваємо, сподіваємося, що попереду літо, буде багато бажаючих аби приїхати сюди відпочити, набратися сили, відпочити на природі, зварити смачної юшки, посмажити духмяне м’ясце і просто відчути свободу. Також комплекс “Чудодієво”, який сьогодні також бере участь у цьому святі, радо і щиро запрошує всіх бажаючих приїздити до нас, відпочивати на природі, набиратися сил, наснаги, натхнення. Всіх чекаємо, сподіваємося, що відпочинок для всіх нас буде дуже яскравим», – розповіла директор комплексу “Хуторок Чудодієво” Людмила Іщенко.

Відпочити на базі «Добростан» та «Чудодієво» може кожен охочий, а байкери вже мають у планах започаткувати тут масштабний фестиваль, який будуть проводити навесні та восени.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі