Події

За ніч невідомі розбили вітрини в трьох бердичівських закладах торгівлі та пошкодили два авто

10 May 2017, 11:12

У місті Бердичів Житомирської області поліція проводить перевірки за заявами підприємців про пошкодження їхнього майна.

Про це 10 травня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Повідомлення про пошкодження майна у торгівельних закладах, кафе та двох автомобілів надійшли уночі 10 травня до поліції від трьох приватних підприємців м. Бердичева. Близько 2 години ночі до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення від приватної охорони про спрацювання сигналізації у магазині з цілодобовим режимом роботи. Працівники слідчо-оперативної групи на місці події з’ясували, що у приватному торгівельному закладі невідомі розбили склопакети на вікнах та холодильні вітрини на вулиці. За годину поліцейських сповістили про аналогічну подію у ще одному магазині, який належить цьому ж підприємцю. Зафіксовано пошкодження вхідних дверей, скла вітрини та вивіски», - інформує поліція.

Упродовж ночі 46-річна бердичівська підприємиця повідомила про розбиття вікон у її кафе та вікна задніх дверцят у її автомобілі Renault Trafic, - повідомляє відділ комунікації. А 49-річна приватний підприємець заявила про побиті вікна у належному їй закладі харчування  та пошкодження ляди у її Mercedes Vito.

За повідомленнями розпочаті перевірки, тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вказаних подій.

За даними сайту Ріо Бердичів, з другої до п’ятої ночі невідомі зловмисники побили вікна і вітрини:

- магазин «Жменя» по вул. Чуднівській (вдруге за місяць);
- автомобіль власниці кафе «Три Толстяка» (поблизу будинку в Бистрику);
- магазин «Жменя» по вул. Войкова;
- кафе «Три Толстяка» ( каміння кидали також і в сторожа);
- автомобілі власниці кафе «Фенікс» в її подвір’ї на Загребеллі;
- саме кафе «Фенікс» ( на колишньому консервному заводі).

«На записах з відеокамер видно, що четверо молодиків в капюшонах підбігали до об’єктів, не ховаючись від відеокамер, із заготовленим наперед камінням. Сумарний збиток від побиття вітрин та вікон може перевищувати сто тисяч гривень», - інформує сайт.

За даними видання, нападники нічого не поцупили, а хотіли налякати бердичівських підприємців, які відмовились платити за «дах».

«Всіх трьох підприємців, чиї об’єкти і транспорт постраждав, об’єднує те, що вони є активними членами нещодавно створеної спілки підприємців Бердичівщини, яку очолює нині Олександр Нехворовський», - повідомляє Ріо Бердичів.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 15 березня 2017 року в Бердичеві невідомі закидали димовими шашками магазини місцевого підприємця, який відмовився платити за «кришу», поліція кваліфікувала подію як хуліганство. 18 березня цього ж року невідомили пошкодили автомобіль голови ГО «Спілка підприємців Бердичівщини» Олександра Нехворовського.
 
 
 
 
 
 
 
 

Фото - Ріо Бердичів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі