Місто

Юні спортсмени з боксерського клубу «Ринг» привезли у Житомир медалі з міжнародного чемпіонату

16 May 2017, 10:26

У суботу, 6 травня, в місті Острог Рівненської області стартував відкритий міжнародний чемпіонат Острожчини з боксу серед юніорів: юнаків та дівчат.

Щоб позмагатися у турнірі, до міста приїхали спортсмени з Республіки Молдова з 9 областей України, в тому числі Житомирської. За повідомленням місцевих ЗМІ, минулого року чемпіонат зібрав понад 100 учасників, цьогоріч у змаганнях взяли участь понад 150 спортсменів.

Змагання тривали два дні. Місто Житомир та міський клуб «Ринг» Житомирської міської федерації боксу (президент федерації - Олександр Письменний) представили 8 спортсменів: Томащук Артем, 2006 р. н. (вагова категорія 35 кг), Баліцький Влад, 2004 р. н. (44 кг), Тулінов Дмитро, 2003 р. н. (52 кг), Магалецький Нікіта, 2003 р. н. (60 кг), Боримський Євген, 2007 р. н. (27 кг), Древецький Андрій, 2008 р. н. (29 кг), Возний Іван, 2007 р. н. (40 кг) та Гришенчук Андрій, 2007 р. н. (30 кг).

У перший день змагань 11-річний Артем Томащук здолав боксера з міста Христинівка Черкаської області та з рахунком 2:1 посів перше місце.

Десятирічний Женя Боримський здобув перемогу в христинівського боксера одноголосним рішенням, а в фіналі поступився супернику з Острога у рівному двобої та посів 2 місце.

9-річний Андрій Древецький у фіналі переміг боксера з Острогу одноголосним рішенням та посів 1 місце, 10-річний Ваня Возний здолав суперника з Вінницької області і здобув «золото».

Діма Тулінов поступився боксеру з Острогу у сумнівному поєдинку, його одноліток Нікіта Магалецький завершив свій фінальний двобій нічиєю з боксером з Молдови та посів 1 місце.

13-річний Влад Баліцький поступився боксеру з Острога, а наступного дня у бою за третє місце здолав суперника з міста Новоград-Волинського Житомирської області. Житомирянин Гришенчук Андрій (10 років) поступився боксеру з Івано-Франківська.

4 "золота" у 8 спортсменів - такими є здобутки юних боксерів житомирського клубу «Ринг» Житомирської міської федерації боксу на відкритому міжнародному чемпіонаті. Вами пишаються рідні, друзі, наставники і всі житомиряни. Нових перемог і богатирського здоров’я! 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі