Події

На житомирському автовокзалі черговий побив безпритульного

18 May 2017, 10:07

18 травня близько 8:30 ранку на житомирському автовокзалі охорона побила безпритульного.

Про це Житомир.info розповіли читачі. Прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна інформацію про побиття безпритульного підтвердила.

«Дійсно, сьогодні зранку патрульні виїжджали за викликом на житомирський автовокзал та виявили побитого безпритульного, який неодноразово проходив по базі та при собі не мав документів. Зі слів свідків, черговий автовокзалу зробив зауваження безпритульному, який в стані алкогольного сп’яніння спав, щоб він покинув приміщення автовокзалу. На що чоловік ніяк не зреагував. За попередніми даними, черговий наніс безпритульному декілька ударів. Патрульними був складений адміністративний матеріал за статтею 173 (дрібне хуліганство). Слідчо-оперативну групу не викликали. Коли патрульні звернулися до безпритульного, чи потрібна йому медична допомога і чи писатиме він заяву до поліції – чоловік просто втік», - розповіла Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі поблизу дитячого майданчика, що біля ТРЦ «Глобал UA», 3 квітня між заслуженим тренером України з кікбоксингу В’ячеславом Гопанчуком і патрульним поліцейським Костянтином Гуріним стався конфлікт, який переріс у бійку. В результаті Гурін отримав ряд травм, серед яких – перелом носа та струс головного мозку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі