Суспільство

Експериментальний проект: у Житомирській області працівники Пенсійного фонду працюватимуть у відділеннях ПриватБанку

29 May 2017, 12:46

ПриватБанк допомагатиме Пенсійному фонду в Житомирській області втілювати Стратегію модернізації та розвитку Пенсійного фонду України.

Експериментальний проект стартує на базі трьох селищних відділень ПриватБанку - с. Городниця Новоград-Волинського району, с. Городок Радомишльського району і с. Довбиш Баранівського району.

Суть проекту полягатиме в тому, що ПриватБанк облаштує робочі місця для працівників Пенсійного фонду безпосередньо у вищевказаних відділеннях. Таким чином, співробітники фонду зможуть спілкуватись із пенсіонерами, консультувати їх, здійснювати збір первинних клієнтських даних на місцях, а це дозволить самим пенсіонерам менше витрачати часу на поїздки у Головне управління пенсійного фонду України у Житомирській області.

“Ми маємо домовленість із Пенсійним фондом, щоб в рамках експерименту облаштувати робочі місця для їхніх працівників, надати комп’ютери та доступ до Інтернету в наших трьох відділеннях. За результатами експерименту буде розглянута можливість розширення мережі відділень для реалізації цього проекту, а також можливість підключення до збору інформації працівників ПриватБанку”, - зазначив керівник напрямку з просування соціальних програм Житомирського РУ ПриватБанку Іван Чекреньов.

Попередньо визначено і графік роботи працівників фонду у відділеннях. Зокрема, с. Городница - вівторок, четвер з 8-00 до 17-00, с. Городок - вівторок з 8-30 до 17-30, с. Довбиш - четвер з 10-00 до 16-00.

Стратегія модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року спрямована на забезпечення європейських стандартів функціонування та надання послуг, зміцнення фінансової стабільності, підвищення прозорості діяльності Пенсійного фонду, а також оптимізації адміністративних видатків.

ПриватБанк як найбільш інноваційний банк України допомагатиме реалізувати Стратегію, адже ПриватБанку довіряють нарахування пенсії понад 3 млн клієнтів по всій Україні і 100 тисяч - у Житомирській області.

Прес-служба ПриватБанку

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі