Місто

Перевізник, який відмовився від маршруту в Житомирі, виграв тендер на перевезення футболістів

31 May 2017, 13:52

Житомирський перевізник Аркадій Савіцький став переможцем тендеру на перевезення футболістів футбольного клубу «Полісся».

Результати інтернет-торгів від 29 травня 2017 року опублікували на сайті ProZorro.

Замовник - комунальне підприємство «Футбольний клуб «Полісся» Житомирської міськради, предмет закупівлі - перевезення працівників та футбольних команд КП «ФК «Полісся» на змагання комфортабельними автобусами. У торгах взяли участь два житомирських перевізника – Аркадій Савіцький та Євген Белявський. Примітно, що пропозиція переможця виявилася всього на 100 грн дешевшою від очікуваної вартості і пропозиції  конкурента - 299 900 грн проти 300 000 гривень. 

31 травня фізичну особу-підприємця Савіцького Аркадія Альфредовича визнано переможцем торгів, тендерний комітет футбольного клубу «Полісся» оголосив про намір укласти з ним договір про закупівлю.

Розцінки ФОП Савіцького:

-       вартість однієї поїздки за маршрутом Житомир – Березина, Березина – Житомир (Житомирський район) становить – 800 (вісімсот) грн 00 коп. з ПДВ;

-       вартість перевезення в межах України та області – 18 (вісімнадцять) грн 00 коп. з ПДВ за 1 (один) км.

Перевізник зобов’язався надавати послуги до 31 грудня 2017 року комфортабельними автобусами з системою кондиціювання, аудіо- та відеосистемою, холодильним обладнанням або можливістю підключення до мережі 12 — 24V, а також мати резерв автобусів.

Нагадаємо, перевізник Аркадій Савіцький з понеділка, 5 червня, може перестати обслуговувати маршрут №40 у Житомирі. У 2014 Савіцький виграв тендер на перевезення школярів з районів Житомирської області на санаторно-курортне лікування.

Як повідомляв Житомир.info, житомирський ФК «Полісся» шукав перевізника, який за 300 тис. грн в комфортних автобусах возитиме футболістів на змагання. Днями директор комунального підприємства «Футбольний клуб «Полісся» Руслан Павлюк написав заяву на звільнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі