Влада

Колишній «регіонал» з Житомирської міської ради отримає 0,3 млн.грн. за перевезення дітей

19 May 2014, 12:50

 Департамент праці та соцзахисту населення Житомирської облдержадміністрації 5 травня уклав угоду на послуги перевезення дітей шкільного віку, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи. Загальна вартість угод складає 4,09 млн. грн.

Про це з посиланням на «Вісник державних закупівель» повідомляє сайт «Наші гроші».

Для перевезення дітей мають використовуватися автобуси типу ЛАЗ та Ікарус. В окремих випадках для здійснення підвозу дітей, в межах району, із сіл до райцентру, можливе використання автобусів типу ПАЗ. Автобуси, які перевозять дітей за межі району, повинні бути з м’якими сидіннями.

Підприємець Аркадій Савицький отримає 0,32 млн грн. за перевезення дітей шкільного віку Андрушівського, Попільнянського, Бердичівського, Житомирського, Брусилівського, Коростишівського, Радомишльського, Черняхівського, Червоноармійського р-нів, міст Бердичева та Житомира на санаторно-курортне лікування, підвозу на залізничні станції і в зворотному напрямку. Аркадій Савицький є депутатом Житомирської міськради, пройшов по мажоритарному округу від ВО «Батьківщина», потім перейшов у фракцію Партіі регіонів, яка в лютому 2014 року саморозпустилася. Сайт «Наші гроші» пише, що Савицький також відомий як начальник технічного відділу ВАТ «Автотранспортне підприємство 11827», співвласницею якого з 12,66% акцій є його донька Вікторія Грищук.

ПП «Рім-Богдан» Івана Рисіча отримає 1,67 млн грн. за перевезення дітей Володарсько-Волинського, Ємільчинського, Олевського, Новоград-Волинського районів та міста Новоград-Волинського на санаторно-курортне лікування, підвозу на залізничні станції і в зворотному напрямку.

ТОВ «БМУ «Малинспецбуд-3» заплатять 0,38 млн грн. за перевезення дітей шкільного віку Любарського, Романівського, Ружинського, Баранівського, Чуднівського, Малинського районів та міста Малина на санаторно-курортне лікування, підвозу на залізничні станції і в зворотному напрямку. Засновниками «БМУ «Малинспецбуд-3» є Віктор Бадзим, Сергій Гуменюк, Володимир Столяр і Алла Шитюк.

ТОВ «Автосвіт ЛТД» Антоніни Тимощук за 0,84 млн грн. замовили перевезення дітей шкільного віку Коростенського, Лугинського районів, міста Коростень на санаторно-курортне лікування, підвозу на залізничні станції і в зворотному напрямку.

Підприємець Володимир Мошківський отримає 0,88 млн грн. за перевезення дітей шкільного віку Овруцького, Народицького районів на санаторно-курортне лікування, підвозу на залізничні станції і в зворотному напрямку. Відомо, що Мошківський також є директором ПАТ «Овруцьке автотранспортне підприємство 11847», власником якого є вищезгадане «Автосвіт ЛТД». Відомо, що на тендері Мошківський і «Автосвіт ЛТД» стали єдиними учасниками торгів по лотах 3 і 5.

Житомир.info за матеріалами «Наші гроші»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі