Влада

Начальника муніципальної інспекції Житомирської міськради понизили на посаді

7 June 2017, 15:26

Валерія Логвінчука, який у листопаді 2016 року очолив муніципальну інспекцію Житомирської міськради, переводять на посаду заступника.

Розпорядження мера Житомира «Про переведення Логвінчука В.В.» опубліковане на сайті міськради 2 червня 2017 року.

«Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах  місцевого самоврядування», розглянувши заяву Логвінчука В.В.:

1. Перевести з 06 червня 2017 року Логвінчука Валерія Вікторовича з посади начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради на посаду заступника начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради з посадовим окладом згідно із штатним розписом.

2. Виконання обов’язків начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради покласти на заступника начальника цієї інспекції Логвінчука В.В.

3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою», - йдеться у документі.

Нагадаємо, у квітня 2017 року міський голова розповідав про те, що начальник муніципальної інспекції Валерій Логвінчук, якого чекали півроку з АТО, не зміг показати результат у роботі.

Як повідомляв Житомир.info, в червні минулого року «свободівець» Валерій Логвінчук виграв конкурс на посаду начальника муніципальної інспекції, на той час він перебував в зоні АТО. Офіційно на посаду начальника Логвінчук був призначений через п’ять місяців – з 7 листопада 2016 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі