Влада

Муніципальну інспекцію Житомирської міськради очолив «свободівець», який повернувся із зони АТО

14 November 2016, 14:00

«Свободівець», який став переможцем конкурсу на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міськради, вже приступив до виконання своїх обов’язків.

Розпорядження міського голови Сергія Сухомлина від 03.11.2016 № 944 «Про призначення Логвінчука В.В.» опубліковано на сайті мерії.

«Відповідно до статей 10, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши рекомендації конкурсної комісії по прийняттю на службу посадових осіб виконавчих органів міської ради від 07 червня 2016 року протокол № 13, заяву Логвінчука В.В. :

1. Призначити з 07 листопада 2016 року Логвінчука Валерія Вікторовича на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради як такого, що пройшов за конкурсом, з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти йому 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ясюнецького О.О», - йдеться у розпорядженні.

У декларації Валерія Логвінчука зазначено, що у 2015 році він заробив 36 тисяч 182 грн, з яких матеріальна допомога більше 2 тисяч. Має 22 сотки землі, квартиру загальною площею 62,6 кв. м, дачний будинок 36 кв. м, автомобіль ВАЗ 2106, 1989 року випуску.

Дохід батьків у 2015 році склав трішки більше 24 тис. 350 грн, ані власного житла, ані земельних ділянок Валерій Логвінчук у відомостях про доходи батьків не зазначив.

Як повідомляв Житомир.info, в квітня 2016 року Сергій Сухомлин розповів про те, що зовсім скоро буде створена муніципальна інспекція, і 5-6 травня проходитиме конкурс на начальника. На посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міськради подали документи чотири кандидати. 7 червня конкурсна комісія міськради визначила переможця конкурсу на посаду начальника муніципальної інспекції - ним став Валерій Логвінчук. Начальника муніципальної інспекції Житомирської міськради офіційно ще не призначили, чекають демобілізації. Станом на початок серпня 2016 року «Свободівець» Валерій Логвінчук, який став переможцем конкурсу на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради, і досі перебуває в зоні АТО і офіційно не призначений. У міськраді планують оголосити новий конкурс.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі