Влада

Начальник муніципальної інспекції не зміг показати результат, вже є нова кандидатура, - мер Житомира

21 April 2017, 14:55

Найближчим часом буде оголошений конкурс на посаду начальника муніципальної інспекції Житомирської міської ради.

Про це в коментарі Житомир.info повідомив мер Житомира Сергій Сухомлин.

 «Начальник муніципальної інспекції, якого ми чекали півроку, реально не зміг показати результат. У нас з ним була розмова – він готовий звільнити це місце. В нас вже є нова кандидатура, найближчим часом буде оголошений конкурс», - сказав Сухомлин.

Нагадаємо, в червні минулого року «свободівець» Валерій Логвінчук виграв конкурс на посаду начальника муніципальної інспекції, на той час він перебував в зоні АТО. Офіційно на посаду начальника Логвінчув був призначений через п’ять місяців – з 7 листопада 2016 року.

Мер також прокоментував інформацію про ліквідацію комунального підприємства «Житомирський міський центр земельних відносин», директором якого 24 березня цього року був призначений колишній директор департаменту містобудування та земельних відносин Дмитро Пшоняк.

«Пшоняк пішов на цю посаду для ліквідації комунального підприємство. Він має розібратися з усіма «завалами» по старим договорам і ліквідувати це підприємство, юридично правильно його закрити», - зазначив Сергій Сухомлин.

Як повідомляв Житомир.info, проект рішення сесії про ліквідацію КП «Житомирський міський центр земельних відносин» був опублікований на сайті міської ради 19 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі